9 d’oct. 2011

Una feina en equip


Aquest blog neix per ser una eina de comunicació visual eficaç on puguem mostrar públicament, com si fos una exposició, els  treballs que anem fent durant el curs. Una eina participativa on tots hi hem d’abocar les nostres propostes i les nostres idees. “D2” (dedos/dits), és un grup amb iniciativa, amb ganes de treballar i  amb molta força....com bé diu el lema que heu triat: “Young, wild & free”: jove, amb esperit salvatge i lliure.

Aquest primer treball fet en equip, visualitza la capacitat de creativitat que cadascú de vosaltres pot aportar a aquesta matèria. Hem d’aprendre a MIRAR el món que ens envolta des de la imaginació i l’entusiasme que ens transmet l’art com a mitjà d’expressió.

18 comentaris:

  1. Sou uns artistes! Un plaer treballar amb vosaltres. Mercè

    ResponElimina
  2. yee, pues nada que muy guapo el video xd

    ResponElimina
  3. me ha gustado mucho hacer un mural en clase!

    ResponElimina
  4. Hola me ha gusta la pagina i fue divertido hacer el mural

    ResponElimina
  5. M'agradat moltisim traballar en equip y fero amb aquesta classe !! ;)DANIMIX13

    ResponElimina
  6. me ha gustado mucho este video , el trabajo era muy chulo y nos a salido bien

    ResponElimina
  7. buaah! que grandees que somos todoss! està classe es lo mejor, el mural acabo guapisimo gracias a todoss! (i encima perdimos classe) xd eso fue lo de menos por que todos nos lo pasamos super bieen i el resultado? pff un mural to guaaapo!


    Viiictooor_1

    ResponElimina
  8. Ha sigut una molt bona experiencia perque em pintat un mural com si fos una pared normal.Em va agradar pintar Yeray per totes parts.I tambe em va agradar dibuixar el meu nom en gran(el cataline no sap pintar)

    ResponElimina
  9. Ami m' ha agradat molt fer aquest mural. És una experiència molt divertida i és una manera de expressar-se. La página està molt way :)
    M'encanta treballar en equip! :D

    ResponElimina
  10. m'agradat molt fer aquest mural, esta molt guapo!!!!!

    ResponElimina
  11. Niluchi mola muxo es a lo grande esta wa''''mo

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. me a agradat molt el video i el mural i poder ferlo entre tots

    ResponElimina
  14. L'he passat super be fent el mural de clase estaria be que els de l'any que ve o fasin a estat una experiencia molt divertida ma encantat!!! :P

    ResponElimina
  15. Ha quedat molt bé i ha sigut molt divertit.
    Mentre vam fer el mural ens ho vam passar molt bé, crec que molta gent va expressar com pensa, com ara el Dani, que va dibuixar una persona saltant de alegria, o l'Ana que va dibuixar un trèvol.Amb aquells colors ha quedat un mural molt viu.
    Espero fer més activitats com aquesta, crec que no sóc la única que li a agradat molt.
    I la pagina esta molt currada!

    ResponElimina
  16. He vist el video i està molt bé,és una bona manera d'expressar-se.Espero que tothom pugui veure tot el que treballem a 2nD!! ;D

    ResponElimina
  17. Per segon cop, torno a escriure el meu comentari, em vaig veure incapaç de fer-me el Gmail aquell, aquesta experiència no m'ha agradat, se'm va esborrar tot el text.
    Em va agradar molt fer aquest treball, vam col.laborar tots o la majoria i ens ho vam passar en gran. Em podia imaginar que seria així però creia que ens ho passariem pitjor, la veritat. Però no, vam posar tots de la nostra part i ens va quedar molt guay! Cadascú va fer el que ell va voler i entre tots el vam completar. Això ho havia vist en alguna pel.lícula o sèrie però no creia que en una classe que la majoria de gent són diferents persones, cada una té el seu estil, la seva manera de ser... poguéssim posar-nos d'acord i fer un gran treball aprenent, perquè per molt que sembli que no, vam utilitzar la proporció, vam fer VIP alhora de que ens ho vam passar genial i vam saber que es més o menys el que li agrada a cadascú de nosaltres. Estic segura de que aquest curs aprendrem molt i algunes classes sincerament, seran una merdeta però sabrem conviure tots junts i al cap de l'any això es millor perquè si ens baralléssim cada cop que un de nosaltres obre la boca per dir algo, ho portaríem molt malament. En definitiva, m'ha agradat molt i m'ho vaig passar genial i espero que tots vosaltres també. El que m'agradaria es que si hi ha quedat algun espai en blanc. La nostra tutoria fiques una frase o un "logotip" que li agrades a ella i que ens serveixi per motivar-nos i per fer-nos creure que realment podem aprovar tot i atrapar els nostres somnis per molt cursi que sembli dit així.
    Per cert, totes les classes tenen enveja del nostre mural!!!!! Ens hauríem de sentir orgullosos! :)


    Ja que tenim aquest blog i que podem possar comentaris, aprofito per dir, que si voleu que sigui delegada ja que la Mercè em va proposar doncs que no vull però si em proposa doncs hauré de fer un partit i tot aquest rotllo. Només dic que jo no faré la parida de ser com tots aquests polítics, que en opinió meva, parlem molt i no actuen. Si necessiteu alguna cosa, només me l'heu de demanar ( no seré la vostra assistenta personal ) però podré parlar amb algun professor i tot això però bueno si voleu saber el que fareu, voteu i ja es veurà! :)

    ResponElimina
  18. Déu meu Ana el bon comentari que has fet!!
    P.D: Ana a delegada!!

    ResponElimina