30 de nov. 2011

La proporció

7 comentaris:

  1. Penso que va estar una bona activitat perquè ens ho vam currar bastant i a més vam descobrir coses noves, o almenys jo. Vam treballar molt concentrats pel tema dels quadrats i de que quedes perfecte la figura, i un cop fet això la vam pintar. Amb els peixos també, vam agafar els dos colors i d'allà va sortir de tot però hi han bons resultats.

    ResponElimina
  2. Tots els treballs que hem fet m'han agradat, uns més que d'altres, però crec que treballar amb música ens a ajudat a concentrar-nos més i ens a fet que el treball sigui més divertit. Almenys per a mi, el treball que més m'ha agradat ha sigut el que teniem que tornar a dibuixar la imatge per caselles i més gran.

    ResponElimina
  3. Fen tots els treballs hem après i hem disfrutat moltissim, ens ho passem molt bé a les classes i amb tot sabem coses noves i sabem treballar com un bon equip m'hagrada molt tot el que fem i que poguem desarrollar la nostra creativitat.

    ResponElimina
  4. M'ha agradat fer aquests treballs perquè he après i he adquirit nous conceptes sobre les maneres de fer els treballs. Hem après a treballar en grup i a trballar sol i de les dues maneres ens em sapigut organitzar.

    ResponElimina
  5. m'ha agradat fer aixo perque aprenc a fer coses que no sabia fer

    ResponElimina
  6. He aprés moltes coses i m'ha agradat bastant tot i que no em va donar temps a pintar-ho

    ResponElimina
  7. era molt dificil fer aquest dibuix UFF

    ResponElimina