3 de març 2012

Reciclem Taps

7 comentaris:

  1. Me ha agradat molt fer aquest treball amb tota la clase, a sigut una bona experencia:)

    ResponElimina
  2. a sigut una experiencia amb molt temps de treball ja que teniem primer d'organitzar tots els taps per colors i mides, despres ho vam haber d'enganchar amb forma de lletres i cor i m'agradat aquest treball. Probablement es el treball que mes m'agradat per que com en el mural de classe vam treballar tots junts.

    ResponElimina
  3. M' ha agradat moltíssim fer aquest treball, és molt interessant i molt original. Tots hem treballat en equip. És un bon homenatge per al nostre amic DAVID TARIFA.

    ResponElimina
  4. Crec que en aquest treball, tots hem fet la nostra i hem aportat qualsevol cosa per petita que sigui, ha tingut molt de valor. Crec que el tema dels taps és una bona forma de treballar el volum una miqueta i les combinacions de colors ja que si no, no es notaria gaire la diferencia. A l'hora de fer el mural, encara que va costar una mica, vam col·laborar tots i això té molt de mèrit. És una forma original de fer art i de passar una bona estona tots junts.

    ResponElimina
  5. Hey youyou, soc l'Oscar, crec que aquest trimestre a estat molt divertit y espero que sigui el seguent així. Adeu :D.

    ResponElimina
  6. Hem fet una bon treball, ha sigut un bon treball per col·laborar tots i hem tornat a ser un bon grup!

    ResponElimina
  7. Aquest treball va quedar molt guay i em va semblar original fer-lo. Espero fer més treballs d'aquest tipus i a més també em va semblar un bon gest per el david. I estic d'acrod amb la ana, vam passar una bona estona tots junts.

    ResponElimina